Το τμήμα service της εταιρείας μας είναι το πιο αξιόπηστο στην Κύπρο ενώ διαθέτει πιστοποίηση τα τελευταία 5 χρόνια.

Η HALDERA TRADING LTD διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα service, με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να εκτελεί ελέγχους καλής λειτουργίας αλλά και να παρέχει πιστοποιητικά διακρίβωσης γεωδαιτικών σταθμών.

Το τμήμα service μας διαθέτει πιστοποιημένο και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή εξοπλισμό για συντήρηση, έλεγχο και ρύθμιση των οργάνων.

Η στελέχωση του τμήματος γίνεται με αυστηρά κριτήρια ώστε να διασφαλίζεται πάντα η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος service, διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, ενώ μετεκπαιδεύεται συνεχώς στο εξωτερικό ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στην εξέλιξη της τεχνολογίας και την πολυπλοκότητα των νέων επιστημονικών οργάνων.

Το τμήμα service μας είναι το μοναδικό στην Κύπρο που μπορεί να εξασφαλίσει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για τουλάχιστον 15 χρόνια μετά από την αγορά του εξοπλισμού σας.

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική στην Κύπρο που σας παρέχει επισκευή Express 24h, που σημαίνει ότι ο εξοπλισμός σας επισκευάζεται εντός 24 ωρών από τη στιγμή που τον παραλαμβάνουμε.

Δεν είναι τυχαίο ότι εμπιστεύονται το τμήμα service μας όλοι οι μηχανικοί, ακόμα και αυτοί που δεν διαθέτουν τοπογραφικό εξοπλισμό της TOPCON.

Ελάτε σήμερα σε επικοινωνία μαζί μας για να ορίσουμε το επόμενο ραντεβού συντήρησης του εξοπλισμού σας!

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να αναλάβουμε:

  • Τη συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού σας.
  • Την διακρίβωση του εξοπλισμού σας.
  • Τον έλεγχο των μπαταριών (αλλαγή στοιχείων), των φορτιστών και όλων των παρελκoμένων που είναι απαραίτητα για την εργασία στο πεδίο
  • Την επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης μηχανικής ή ηλεκτρονικής φύσεως.