Welcome
Loading
Haldera Trading Ltd.

Rugged Tablets and Computers

HANDHELD Algiz 8X

Print
Φορητός και πανίσχυρος υπολογιστής πεδίου!
Description

Algiz 8X

 

ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΕΔΙΟΥ

To ultra-mobile rugged tablet Algiz® 8X συνδιάζει έναν πανίσχυρο υπολογιστή με την απόλυτη αξιοπιστία στα πλλέον αντίξοα περιβάλλοντα εργασίας. Προσφέρει γρήγορη επεξεργασία μαζί με φιλικά προς το χρήστη δυνατότητες και σχεδιασμό, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα σε μεγάλες μέρες στο πεδίο. Το Algiz 8X τροφοδοτείται από έναν ταχύτατο Intel® Pentium επεξεργαστή με μεγάλη μνήμη τόσο RAM όσο και αποθήκευσης.

ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ, TABLET ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Το βολικό μέγεθος του Algiz 8X το καθιστά τον τέλειο σύντροφο των σημερινών εργαζομένων στο πεδίο. Είναι μόνο 24mm παχύ και ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό, συμπεριλαμβανομένης της πανίσχυρης μπαταρίας του. Μαζί με τον κομψό σχεδιασμό, το Algiz 8X προσφέρει ισχυρές επιδόσεις και αντέχει την σκληρή μεταχείρηση και τα σκληρά εξωτερικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα εργασίας, από ορυχεία έως απλές συντηρήσεις.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΔΙΟΥ

Το Algiz 8X είναι βαθμονομημένο κατά IP65 και πληροί τα αυστηρά στρατιωτικά πρότυπα MIL-STD-810G για προστασία κατά της σκόνης, του νερού, των δονήσεων, των πτώσεων, των ακραίων θερμοκρασιών και διαφοροποιήσεις υψομέτρου. Μεταλλάσεται εξαιρετικά από το πεδίο στο γραφείο και το αντίστροφο, κρατώντας ασφαλείς όλες τις πληροφορίες που συλλέγετε.

 

Algiz 8X

 

ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με την φωτεινή 8-ιντσών οθόνη αφής κατασκευασμένη από ανθεκτικό χημικά ενισχυμένο γυαλί, το Algiz 8X είναι έτοιμο για να εμφανίζει την δουλειά σας, τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς. Υποστηρίζει λειτουργία βροχής, χρήση με γάντι και λειτουργία active pen για ευελιξία σε δύσκολες μεταβαλλόμενες συνθήκες. Το να μετακινέιστε σε ένα περιβάλλον εργασίας δεν αποτελεί πρόβλημα, χάρη σε ένα ατμοσφαιρικό αισθητήρα φωτός που προσαρμόζει αυτόματα τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης σας.

 

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ

Το Algiz 8X δυευκολύνει την εύκολη συλλογή δεδομένων με μια σειρά από βολικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα καθώς και hot-swappable μπαταρία. Ένας ενσωματωμένος u-blox® NEOM8N GPS/GLONASS δέκτης παρέχει ισχυρές GIS δυνατότητες. Το rugged Algiz 8X μπορεί να συνδιαστεί με άλλη σχτική τεχνολογία μέσω διαφόρων τύπων θυρών και δυνατότητες πολλαπλών τύπων επικοινωνίας κρατώντας έτσι την ομάδα σας συνδεδεμένη.

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ALGIZ 8X ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ACCESSORIES ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Προσαρμόσιμες επιλογές για Ethernet, σειριακή θύρα (UART) ή αναγνώστη barcode επιτρέπου το Algiz 8X να συμμορφώνεται με συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Για τους προγραμματιστές, το Algiz 8X πηγαίνει ακόμα πιο μακρυα — docking pins και ένα εξειδικευμένο “backpack” σημαίνει πως η ομάδα σας μπορεί να προσαρμόσει πρόσθετες δυνατότητες και αποκλειστικές δημιουργίες. Βραχύωνες στήριξης για αυτοκίνητο, φορτιστέ multi-slot και διάφορες θήκες μεταφοράς σας επιτρέπουν να εξοπλίσετε την ομάδα σας κατάλληλα για κάθε δουλειά στοχεύοντας στην μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Με μια πλήρη σειρά ενσωματωμένων χαρακτηριστικών και την ανθεκτικότητά του το πανίσχυρο Algiz 8X αποτελεί την ιδανική λύση tablet σε μια εξαιρετική τιμή για τους σημερινούς επαγγελματίες πεδίου.

 

 

Διαφημιστικό Φυλλάδιο

© Copyright 2021 - HALDERA Trading Ltd.